Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.05.2021 23:00 - ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ(ОБНОВЕНО)
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 915 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 14.05.2021 01:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КОЙ РАЗБРАЛ ,РАЗБРАЛ...КОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ ...НЯМА И ДА РАЗБЕРЕ:)

Толкова много хора биха искали да благодарят на смелите и патриотично настроени републикански сенатори от Аризона за невероятната работа, която извършват при разобличаването на мащабната измама с изборите, състояла се на президентските избори през 2020 г. Неуморните им усилия доведоха до масово преброяване. проучване на бюлетините и пълен съдебен преглед, извършен от експерти, наети от държавния сенат, като резултатите ще бъдат обявени в рамките на шест седмици. Демократите, след като чуха новината за съдебната заповед, изпратиха 73 адвокати в Аризона в опит да спрат това преброяване и пълна прозрачност, защото ЗНАЯТ какво са направили! Демократите отчаяно искат ИЗМАМАТА да остане скрита, тъй като веднъж разкрити, Великите щати Уисконсин, Мичиган, Джорджия, Ню Хемпшир и Голямата общност на Пенсилвания ще бъдат принудени да завършат вече започнатата работа. Преброяването и прегледът в Аризона ще бъдат на живо по телевизията (OAN), за да могат всички да го видят. Защо демократите са толкова отчаяни, за да предотвратят разкриването на тази изборна измама? Отговорът е очевиден! Губернаторът на Аризона Дъг Дюси беше глупаво без нула помощ в Сената на щата. Той иска да се „престори“, че изборите са били свободни и честни. Какво се опитват да скрият той и комисарите от окръг Марикопа? Страната ни се нуждае от истината за изложената измама през 2020 г. Ако не е, точно както нямаме „граници“, не можем да бъдем Велика нация. Честните избори са сърцето и душата на Америка. Никога повече не трябва да позволяваме това да се случи с нашата Велика държава. Благодаря на държавните сенатори и други в Аризона за инициирането на този пълен съдебен одит. Предполагам, че резултатите ще бъдат невероятни!
===========================================================
Генерал Майк Флин:
Огромна изборна измама, разкрита в Аризона! - С АУДИО

Майк Флин очевидно го нарича избирателна измама. Ако идва от него, значи оказва друго особено въздействие.
Като военен човек знае отговорността и знае какво могат да направят думите.
Той ясно описва къде и как се е осъществила изневярата.
И че няма съмнение в това.

Dems вероятно ще са в бедствен пролив и медиите вече едва ли ще могат да ги защитят.
Защото сега е и твой ред.
Защото са санкционирали престъпление, наречено държавна измяна.
Тръмп обяви, че няма да пожали някои журналисти, когато започне да урежда сметки.
==============================================
Няма гаранция за коректност, но е изключително интересно: image
 От 12 май
Министерството на отбраната на САЩ отговаряше за активирането на QFS системата.
Всички валути сега са подкрепени със злато.
Приключи обработката на основните облигации на най-високо ниво.

Във вторник от 1:37 ч. EST проблемите с QFS интерфейса бяха решени и плащанията на облигациите / паричните движения започнаха да се извършват ефективно.
На 11 май цялата електроенергия в Ирак е спряна и в градовете няма светлини, тъй като космическите сили (под командването на генерал Джон ′′ Джей ′′ Реймънд от началниците на щаба) прекъснаха електрическата мрежа, за да позволят спецчастите и Иракските сили за сигурност да управляват милициите на Дълбоката държава, способни да стрелят с ракети в Багдад и американските бази в Ирак.

На 12 май иракското правителство парализира страната за 10 дни до 22 май, използвайки COVID-19 като оправдание, но в действителност се дължи на старта на финансовата система.

Системата за аварийно излъчване също трябваше да бъде напълно функционална и готова за употреба. Провалите в експлоатацията са неприемливи.

През последните няколко седмици бяха арестувани над 5,000 членове на политическия елит.
Лин Уд съобщи, че губернаторът и лейтенант губернатор на Грузия са арестувани на 11 май.

Паднаха борсите на САЩ, Канада, Европа, Индия и Китай. Всичко това е отразено в пазарния индекс, но не е отразено в медиите.

Кибератаките Kable се очакваха през следващите два месеца, тъй като Алианц продължава да демонтира финансовите системи и да извършва глобален рестарт на валутата.

Кибератаката на колониалния тръбопровод означаваше бутилки и повишаване на цените за газ, хранителни стоки, лекарства, поща и стока в САЩ са предстоящи.
Кибератака на колониалния газопровод, който доставя 45 % от горивото на източното крайбрежие.

Кабалът огъва мускулите си, докато военните прекратяват операциите.
Ще стартира система за извънредно излъчване, а новият квантов интернет ще залее ефирните вълни с нецензурни социални медии и базирани на факти документални филми за историята на кликата.

Всичко ще бъде превключено от тъмнината към светлината: SWIFT към квантовата финансова система и златните валути; BTC на метали, подкрепени с активи, регулирани от блокчейн;

Фалшиви медии на Starlink и Project Odin.
Настоящата финансова система, наречена ′′ хартиени долари ", се основава на бензин. Защо го нарекохме ′′ петродолари "?
Q каза, че ще напуснат Израел до края.

Защото в даден момент искаха да направят финансов рестарт. Напоследък се вижда, че бензинът е в беда и в Израел се води фалшива война.

Така Q-та превземат военни компании и едновременно с това правят финансов рестарт по света.
Новата QFS (Quantum Financial System) се връща към златното обезпечение.

Глобалният рестарт на валутата (GCR) се случва в момента.
====================================================
На световно ниво глобалистите сега са принудени да попаднат в несъстоятелна ситуация, тъй като приходите им от трафик на хора, трафик на наркотици, трафик на оръжия и изобразително изкуство са отрязани и сега непрекъснато се следят от QFS.

Всеки подозрителен преход е последван от замразяване на банковата сметка, включително и от тази на Рокфелерите, Ротшилд, Гугъл, Туитър, Фейсбук, МСМ и правителствата.
Престъпленията са извършени, 9/11 САЩ, 3/11 Япония, MH15 / MH350 Европа, извършителите са известни на НС, Великобритания и Израел във връзка със Саудитска Арабия, Щатите от залива и Иран.

Обама създаде ИДИЛ с Хилари Клинтън, Джон Маккейн (NoName) и Израел, за да тероризира света.
Участват целия глобален елит, Меркел, Макрон, Абе, Руте, Джонсън и Трюдо, както и всички разузнавателни агенции, контролирани от ЦРУ, както и МСМ.

Доналд Джей. Тръмп, който застана като говорител на патриотичните американски военни като кандидат, основателно проправи пътя за възстановяването на конституцията от 1776 г. с няколко изпълнителни поръчки, когато САЩ не бяха нито бизнес на банкери, нито данъци.
На 5 май (5: 5) в Германия не е имало въздушен трафик за гражданската авиация, което е безпрецедентно в днешно време.
Цялата финансова система ще бъде заличена, тъй като централните банки, които може да се наложи да използват собствения си златен резерв, за да купуват сребро, не могат да осигурят ценни пари.

Следователно не е случайно, че армиите по света сега ще свалят правителствата и ще възстановят демокрацията с въвеждането на нова правна конституция за нас, народа.
В ГЕСАРА могат да участват само суверенни държави. УЕФ и ФЕД, ЕЦБ, са мъртви и вече не могат да крият измамата си.
Превземането на MSM комуникации от спътниците на Starlink ще информира световното население за престъпленията, извършени от собствените им правителства.

За Европа

защитникът на Европа 21 е началният кадър за арест на корумпираните управници.
В Европа 3 милиона души лесно се арестуват, защото съучастниците на глобалистите вече няма да се измъкнат заради престъплението срещу човечеството.

Само като направим свободно достъпна храна, енергия и медицинска помощ, старата система ще се взриви, никога няма да се върнем в старото нормално състояние, защото не било нормално.

Най-висшата цел и начинание в началото ще бъде да се поучим от грешките на миналото, никога повече да не се отдадем на несправедливостта или да предадем суверенитета си на управници с користни интереси и програми насочени срещу нас.
Изключете си телевизора, научете се и разберете какво ни се случва на всички фронтове и кой причинява мъките ни. Тъй като ставаме по-опасни за 0.1-те процента ден след ден, когато осъзнаваме какво са направили, Джордж Хърбърт Уокър Буш каза това на глас.
,,Когато хората знаят какво сме направили, ще ни линчуват (убият (заподозрян) престъпник без никаква форма на съд от гневна тълпа. Като такъв е форма на самозащита)."
Военните са единственият вариант. Ако това не се случи, световните хора ще се въоръжат да съборят защитния щит около елита и ще преследват тези педофили, за да ги убият.
Предвид настоящите разработки, защитникът на Европа 21 трябва правителствата да бъдат отменени преди края на май 2021 г за да предизвика хаос и кръвопролития и да проправи пътя за ГЕСАРА, тъй като всички войни от миналото са били банкови войни, които са избивали света население и подбуди различни групи да се мразят и избиват взаимно.

Това, от което цялото световно население се нуждае, е мир и размисъл, за да се възстанови здравословно равновесие с новата реалност на свобода за бъдещето.
Тези, които искат да спрат този процес на освобождение, са обречени и няма да оцелеят. ′′
======================================================
imageimage Квантовата финансова система
image


Изглежда вълнуващо и обещаващо.
Да видим дали всичко ще излезе така.


През последните месеци термина ′′ квантова финансова система ′′ (QFS) все повече се споменава от различни популярни представители на алтернативните медии, а предстоящото въвеждане на тази нова глобална система, която има за цел да замени съществуващата банкова система, е споменато няколко пъти, за да се гарантира справедливо разпределение на всички блага на всички хора на земята, пророкуват (например Чарли Уорд и Саймън Паркс, вижте тук например тук или в други статии с нас).

Каква е тази утопична финансова система, която според нейните промоутъри трябва да донесе голяма материална справедливост за нас земляните и да изключи всякаква възможност за корупция?

Следната връзка е насочена към достигане до края на този въпрос.

Докато четете този документ, има някои неща, които трябва да имате предвид, които бих искал да подчертая тук.

QFS само е обявено, все още не е въведено и засега не е представено конкретно доказателство, че подходящата инфраструктура вече е налице и готова за ползване (което обаче е уверено от Чарли Уорд, наред с други).. QFS - който също е свързан с NESARA и GESARA - е концепция, която се основава на идеални идеи и е проектирана от високо интелигентни хора ′′ с божествена помощ но това става практично само след като е въведено, все пак ще трябва да се отиде до Опитайте.

Начинът, по който се планира QFS, ще бъде от голяма полза за почти всички хора и ще представлява огромна крачка напред за човешката цивилизация.

Но ще направи и малко малцинство губещи ".

За съжаление в момента все още изглежда са на лостовете на властта и ще използват всичките си енергийни апарати, за да предотвратят въвеждането или саботирането на системата.

Както в случая с много напреднали технологии, които са документирани много пъти и отдавна са обещани да въведат в световен мащаб (′′ безплатна ′′ енергия, антигравитация, медицински легла и т.н. ), Възможно ли е Елитът (все още) доминиращ също да е способен да забави прилагането на този важен камък.

Да се надяваме, че няма да успеят и всичко да се нареди по план.

Помним също, че QFS е предназначен само за преходна фаза, защото когато земята е направила своя възход в 5 D, всяка парична система ще бъде остаряла.

Леко съкратеният и преведен текст тук идва от сайта- qfs2020.com.

За подробности и повече информация по тази тема, като Плана за действие LWS (Love Has спечели фирмен план за действие), отидете на -
qfs2020.com (и използвайте онлайн преводач, ако е необходимо). Т. Т. =========================================
Картата на Тръмп е много, много близо до игра!

(Тръмп карта)

Съгласно раздел 3 от 14-та поправка на Конституцията на САЩ,

′′ Никой човек не може да бъде или да заема длъжност, гражданска или военна, под Съединените щати или под всяка държава, която преди това е положила клетва, като член на Конгреса или като офицер, или избирател на президента и заместник-председател на САЩ, или като член на държавен законодател, или като изпълнителен или съдебен служител на щат в подкрепа на Конституцията на САЩ, са извършили въстание или бунт срещу същото, или са дали помощ или утешение на враговете от тези щати. ′′

Изборната измама би била тежко престъпление при нормални обстоятелства, но при активно състояние на война би се считало за държавна измяна.

Помислете отново: Kavanaugh conf.
 Какви са изискванията цивилен да бъде съден за измяна? Във война сме от 2001. г.
Пелоси и всички останали членове на Конгреса вече НЕ са членове на Конгреса, те са загубили правата и офисите си, извършвайки акт на ИЗМЯНА.

Те вече не са легитимни членове на Конгреса (а това дори не включва съучастниците на Върховния съд в извършването на това предателство срещу нашата нация!!) благодарение на раздел 3 от 14-та поправка.

Сега те се считат за врагове на републиката, подпомогнали чужда сила при кражбата на избори. Ако сте извършили измяна, ще загубите правата си като американец.
Нямате никакви права.
Военното право срещу гражданското право?


Всички доказателства са допустими във военен трибунал, така че откраднатият лаптоп на Пелоси, заедно с останалите 11 откраднати лаптопа заедно с всичко останало, което Пелоси е направила, може да бъде използван в нейния военен трибунал, за да заключи най-накрая нея и останалите.

Историята ще покаже, че Доналд Тръмп е опитал всяко правно средство за решаване на кризата срещу нашата Конституция.
Ще покаже, че всички останали не са повдигнали този акт на предателство. Той се опита да разреши това мирно.

Единственият му прибягване е използването на военните, но ще бъде ЗАКОННО ИЗПОЛЗВАНЕ на военните, тъй като тези хора нарушават клетвите си и извършват ПРЕДАТЕЛСТВО и ЗАСТРАХОВАНИЕ.


Президентът Доналд Дж. Тръмп е ЗАКОННО длъжен да действа на собствената си клетва за Конституцията, за да защити републиката ни от врагове у дома И в чужбина. Престъпленията по обвиненията им се четат; ПРЕДАТЕЛСТВО, УНИЩОЖЕНИЕ и ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО.

Когато целият свят разбере, че са започнали вирус, за да откраднат избори, започва Голямото пробуждане. Вие запечатахте съдбата си!


Спомнете си отново блестящата превантивна / обидна маневра, която президентът ни предприе, когато беше на 12-ти...

Всяка външна или вътрешна намеса в националните ни избори има сериозни последици!

Измяна сред тях, разбира се, както и изземване / конфискуване на активи, включително и такива, които нарочно помагат при изпълнението и разпространението на заблуждаваща пропаганда за налагане на подобни предателски дейности!

Карта Тръмп!








Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rusmus - Гледай как те лъжем: демоНкратично: А в България измамите имат история
14.05.2021 00:40
Костинбродската история със стотици хиляди нерегистрирани отпечатани ГЕРБ бюлетини.
цитирай
2. mileidi46 - Всичко е записано...някъде ТАМ!!:)
14.05.2021 01:35
rusmus написа:
Костинбродската история със стотици хиляди нерегистрирани отпечатани ГЕРБ бюлетини.


Всичко се знае,защото всички са предупредени!!!
Някой спомня ли си ,когато ПОМПЕО - инкогнито посети Бойко през миналата есен????...
лека нощ...
цитирай
3. mileidi46 - https://www. facebook/websoc...
18.05.2021 20:46
https://www/websocialtv/videos/1499650960423318/

https://www.com/ANONCYBERARMY/videos/1646094848906972
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8322953
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031