Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2021 01:15 - ФЮРЕРЪТ УМИРА ПРЕЗ 1960 Г. В АРЖЕНТИНА. НЕ Е ЛИ ПО-СПРАВЕДЛИВО ИЗРАЕЛЦИТЕ ДА ИЗГРАДЯТ ПАМЕТНИК НА СВОЯ ОСНОВАТЕЛ, БАРОН АДОЛФ ХИТЛЕР-РОТШИЛД?
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1608 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage,,Фюрерът умира през 1960 г. в Аржентина. Така твърди аржентинският историк и журналист Абел Басти, който посвети близо две десетилетия в разследване на истината за това. Има автори, които настояват, че Хитлер е починал през 1954 г., други след още три години. Някои са на мнение, че е доживял до 1985 г. Аз вярвам на Басти. Защото още в началото на деветдесетте той започна да се занимава с този проблем. Провокираха го ненацистите. Те често посещаваха северозападната част на провинция Патагония и издирваха там гроба на ,,своя" лидер. Басти пое по следите им и стигна до невзрачното градче Барилоче, разположено в изключително красива, наподобяваща Алпите местност.
Там се натъкна на средно голяма резиденция, с архитектурата си наподобява баварски хотел. Установи, че я наричат ,,Nev Kehlstein" - новото ,,Орлово гнездо".
Едва тогава прозря, че това е секретното убежище на Хитлер и неговата нацистка компания.
И написа книгата ,,Нацистите от Барилоче: Историческо проучване на националсоциализма".

Обаче в изследването ,,Хитлер в Аржентина" от Абел Басти са включени множество показания на участници в събитията,
на очевидци - на т. нар. обикновени хора, които са обслужвали диктатора на Третия райх по време на неговото изгнание в Аржентина.
Сред тях са Каталина Гомеро,
Гизела Бочи, Ернан Анцин
и др. Видеозапасите на техните
свидетелства са достъпни от страницата на книгата в интернет, която авторът е подготвил
По-рано те се намираха
свободно в световната компютърна
мрежа. Днес са изтрити дори
от YouTube. Странно нали?
Част от интервютата на Басти
са включени в документалния филм
,,Хитлер от Андите". Освен това
Басти се позовава на голям
брой документи, част от
които е показал. И тази, както и
предходните му книги, не
е преиздавана на английски.
Той е обречен сам да издава своите
разследвания. Почти няма голяма
международна книгоразпространителска фирма, която да предлага творбите му.
Не е ли учудващо?

През цялото това време ФБР получава сигнали, че Хитлер е бил забелязан някъде из Южна Америка.
Например на 25 септември 1945 г. такова съобщение достига филиала на бюрото в Лос Анджелис. В него дословно пише: ,,Първата подводница получи разрешение и акостира в 23 часа. От нея слязоха лекар, няколко мъже, Хитлер и две жени. Друг доктор каза, че Хитлер страда от астма и язва. Той си е обръснал мустаците и има белег на горната устна. Аржентинската брегова линия е доста дълга и трудна за охраняване. Обикновено подводниците пристигали в онази част от Патагония, където селскостопанските ферми граничели с брега. Явно всичко било подготвено отрано. Защото повечето от тези ферми били собственост на... германци. Разбира се, остава да бъдат намерени отговорите на въпросите: Кой е слязъл от тези подводни плавателни съдове
и защо е било планирано всичко това? Документите от архива на ФБР показват, че през онези месеци организацията е гледала изключително сериозно на проблема и е запретнала ръкави, за да стигне до отговорите на
висящите въпроси?
По онова време Каталина Сусана Гомеро била едва на 17 години и работела камериерка в хотела.
Тя чудесно помни обстановката и кого е обслужвала: ,,Всички тук смятаха, че те (семейство Айхорн) са нацисти. Дори и след смъртта им продължиха да ги наричат нацисти...
В къщата има много неща, свързани с него. Имаше писма, които бяха предадени на властите в Кордоба.
Имаше много негови снимки."
Според ФБР, ако Хитлер е пристигнал в Аржентина, той е дошъл именно на това място. ,,При нужда фюрерът винаги е можел да намери убежище в Ла Фалда, където всичко било подготвено", гласи едни радиограма на бюрото. Каталина Гомеро потвърждава всички подозрения на ФБР. След падането на Берлин, след британското разследване на смъртта на Хитлер, след две съветски разследвания, Каталина твърди, че през 1948 г. Адолф Хитлер е дошъл в хотел ,,Eden". Тя разказва: ,,След войната той гостува в къщата.
Не бяха в хотела.
Каталина много добре е запечатала в съзнанието си посещението на Хитлер. ,,Помня как една вечер пристигна. Докара го автомобил.
Настаниха го на третия етаж."
Каталина много добре е запечатала в съзнанието си посещението на Хитлер. ,,Помня как една вечер пристигна. Докара го автомобил. Настаниха го на третие етаж."
Каталина помни дори какво е ял Хитлер. ,,Казаха да му занесем закуската горе и да оставим подноса пред вратата. Той се хранеше много добре изяждаше си всичко.
Повечето ястия бяха немски."
Каталина е сигурна, че Хитлер от Андите бил същият Хитлер, който съществувал в представата на хората, макар и без мустаци.
,,Беше ги обръснал."

Американците прекратяват издирването на Хитлер чак през... седемдесетте години на миналия век. Едва тогава разузнаването от ЦРУ и ФБР приключват своите доклади за съдбата на Адолф Хитлер. Защо ли? Може би защото е станала ясно, че фюрерът на Третия райх, барон Адолф Хитлер-Ротшилд вече не е между живите. Обаче записват, че не са намерили достоверни данни, че Адолф Хитлер е бил в Аржентина. Но и никога не потвърждават, че на 30 април 1945 г. се е самоубил чрез пистолетен изстрел и цианидна отрова едновременно.

На 29 декември 1979 г. френското списание ,,Paris Match" цитира Нахум Голдман, един от основателите и ръководителите на ционисткото движение и на държавата Израел, който признал: ,,От Втората световна война насам евреите бяха третирани с копринени ръкавици. Без Аушвиц нямаше изобщо да има Израел."
Ала без фюрера на Третия райх нямаше да има Аушвиц. Същият Голдман завещал: ,,Ще трябва да проумеем, че еврейските страдания по време на холокоста повече не могат да ни служат за защита. Затова неминуемо трябва да престанем да го използваме като аргумент, с който да оправдаваме всичко, което вършим. Да използваме холокоста като оправдание за бомбардирането на Ливан, както прави Менахем Бегин, е Hillul Hashem" (конщунство), банализиране на святата трагедия на шоа, с която не бива да се злоупотребява за доказване на правотата на съмнителна и неоправдана от морална гледна точка политика."
Не е ли по-справедливо израелците да изградят паметник на своя основател, барон Адолф Хитлер-Ротшилд?
И да разкажат истинската история
на Втората световна война."

- Георги Ифандиев - ,,Хитлер в Патагония." image



Гласувай:
3



1. germantiger - ...
21.04.2021 05:50
не

справедливо е да направят паметник на курвата цар борис който ги е спасявал

както и на бугаро-татарския народ

един паметник на берияи еврейна сталин юда швили също
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901516
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031